Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Eu Sunt Ceea Ce Sunt

Eu Sunt Ceea Ce Sunt

Oricare ar fi viciul sau slăbiciunea pe care le descoperim în noi înşine, şi cărora le înţelegem cauzele şi influenţele, le biruim. Din iubire ati aparut,in iubire ar trebui sa traiti.starea voastra fireasca in imparatia lui dumnezeu este iubirea.fiti iubire,permiteti sa fiti in iubire,traiti tot in iubire,manifestati permanent iubire.daca nu permiteti sa curga iubirea prin voi,sa straluciti,veti fi urati ca si stare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Noi suntem sclavi faţă de ceea ce nu cunoaştem: Io sunt doar ceea ce sunt , nu ce proiecteaza altii pe mine.(nu sunt ceea ce gandesc altii despre mine), indiferent de ceea ce gandesc, bun sau rau. Și trebuie să fii sincer și să întrebi:

Firma Sunt Ceea Ce Sunt Audio Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=lGVH9RQbBTA
Ca nu o va face nimeni altcineva. Перевод ceea ce eu sunt на английский. Ci pentru ca nu am rabdarea unui ulm.sunt ceea ce sunt.

Sunt ceea ce suntsunt ascultator.

Dar să nu rămânem doar cu nemulţumirea. Da, este posibil să fii singur, dar acesta nu este un motiv pentru a începe o nouă relație, pentru că nu va fi ceea ce ai nevoie. Ionel se credea maior de rosior foarte bun dar el de fapt era un copil agitat fără pic de rușine.acesta bătea toba sufla trâmbițat fumează copilul isi imita de fapt parintii in tot ceea ce face ,deci si in comportament.

Stiu ca e greu sa fii ceea ce esti de fapt in acesta lume, dar tre sa lupti pentru tine. Fie ca ziua de azi sa iti fie un nou inceput pentru tot ceea ce iti doresti in viata ta! Astazi e ziua ta de nastere si vreau sa o petrecem.

Pentrusuflet Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com
vizitati articolul complet aici : https://www.picuki.com/tag/pentruSuflet
Peste ceea ce cunoaştem suntem stăpâni. Astazi sunt cu gandul la tine si iti urez o zi de nastere plina de bucurii un sincer la multi ani pentru omul care a fost mereu alaturi de mine! Io sunt doar ceea ce sunt shi , in plus, oglinda ta perfecta !

Nu pot sa simplific lucrurile fara sa le complic mai intai,mai ales atunci cand am in vedere reconcilierea unor paradoxuri.

Cuprins l senzaţia de eu sunt 2. Dar să nu rămânem doar cu nemulţumirea. Eu nu sunt ceea ce ascund, eu sunt ceea ce devin prin voință.

Este omul o creatura simpla? Lui ii este suficient ceea ce este el in realitate. Fie ca ziua de azi sa iti fie un nou inceput pentru tot ceea ce iti doresti in viata ta!

Sunt Ceea Ce Sunt
vizitati articolul complet aici : https://www.slideshare.net/neluionel96/sunt-ceea-ce-sunt
Sunt doar ceea ce hotărăşti tu că sunt şi joc toate rolurile pe care tu le creezi pentru mine. Ionel se credea maior de rosior foarte bun dar el de fapt era un copil agitat fără pic de rușine.acesta bătea toba sufla trâmbițat fumează copilul isi imita de fapt parintii in tot ceea ce face ,deci si in comportament. In instructiuni nu era nimic mentionat.

Altii se zbat sa invete ceva si de cele mai multe ori retin foarte putin.

Peste ceea ce cunoaştem suntem stăpâni. Nici mai mult, nici mai putin de atat. Dar să nu rămânem doar cu nemulţumirea.

Post a Comment for "Eu Sunt Ceea Ce Sunt"