Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Manastirea Sf Trei Ierarhi Iasi

Manastirea Sf Trei Ierarhi Iasi

Rezultatul efortului constructorilor aduşi la iaşi de peste mări (arhitectul bisericii, ianache din constantinopol, era armean) a fost pe măsura ambiţiei ctitorului. Edificiul a fost ridicat intre anii 1637 si 1639.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Trei ierarhi, cea mai frumoasa ctitorie a domnitorului tarii moldovei, vasile lupu, a fost construita. July 8, 2011 iasi4me leave a comment go to comments. Sfinții trei ierarhi, o triadă minunată.

Datei Iglesia Trei Ierarhi Acabada Jpg Wikipedia
vizitati articolul complet aici : https://de.wikipedia.org/wiki/Datei:Iglesia_Trei_Ierarhi_(acabada).jpg
În anul 1634, pe tronul moldovei a ajuns marele vornic vasile lupu, boier ntelept şi luminat, iubitor de frumos şi mai ales iubitor de credinţă. Edificiul a fost ridicat intre anii 1637 si 1639. Polieleul şi mărimurile sf.trei ierarhi.

Rezultatul efortului constructorilor aduşi la iaşi de peste mări (arhitectul bisericii, ianache din constantinopol, era armean) a fost pe măsura ambiţiei ctitorului.

Sinodul de la iaşi a făcut pentru câteva zile din mănăstirea „trei ierarhi centrul întregii ortodoxii, iar din domnitorul vasile lupu un urmaş al. Mănăstirea sfinţii trei ierarhi este cel mai important monument ctitorit de vasile lupu, un domnitor care a uluit mereu prin dărnicia sa faţă de întreaga ortodoxie. Trei ierarhi a fost inchisa, in perioada interbelica, in biserica se slujea doar de doua.

Monument inconfundabil, veche vatra a culturii şi spiritualitatii din moldova şi nu numai, mănăstirea sfinţii trei ierarhi este situata în centrul traditional al iasului, pe bulevardul mitropolitul varlaam a sfinţit aceast sfânt locaş la dată de 6 mai 1639, iar doi ani mai târziu aici au fost aşezate moaştele sf. Sinodul de la iaşi a făcut pentru câteva zile din mănăstirea „trei ierarhi centrul întregii ortodoxii, iar din domnitorul vasile lupu un urmaş al. Istoric mănăstirea sfinții trei ierarhi.

Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi Din Iași Wikipedia
vizitati articolul complet aici : https://ro.wikipedia.org/wiki/M%C4%83n%C4%83stirea_Sfin%C8%9Bii_Trei_Ierarhi_din_Ia%C8%99i
Aceasta pagina prezinta o scurta descriere a obiectivului turistic manastirea sfintii trei aici au fost asezate, la 1641, moastele sf. Actuala infatisare a manastirii este rezultatul lucrarilor de restaurare ale arhitectului andre lecomte de nouy. Actuala infatisare a manastirii este rezultatul lucrarilor de restaurare ale arhitectului andre lecomte de nouy.

Geko 19 mai 2014 mănăstiri iaşi leave a comment 459 views.

Sfinții trei ierarhi, o triadă minunată. Actuala infatisare a manastirii este rezultatul lucrarilor de restaurare ale arhitectului andre lecomte de nouy. Mănăstirea sfinţii trei ierarhi este cel mai important monument ctitorit de vasile lupu, un domnitor care a uluit mereu prin dărnicia sa faţă de întreaga ortodoxie.

Sinodul de la iaşi a făcut pentru câteva zile din mănăstirea „trei ierarhi centrul întregii ortodoxii, iar din domnitorul vasile lupu un urmaş al. 4 lep datu alexandru, cteva cuvinte asupra bisericilor sf. Trei ierarhi a fost inchisa, in perioada interbelica, in biserica se slujea doar de doua.

File Biserica Trei Ierarhi Jpg Wikimedia Commons
vizitati articolul complet aici : https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Biserica_Trei_Ierarhi.jpg
Actuala infatisare a manastirii este rezultatul lucrarilor de restaurare ale arhitectului andre lecomte de nouy. Actuala infatisare a manastirii este rezultatul lucrarilor de restaurare ale arhitectului andre lecomte de nouy. Polieleul şi mărimurile sf.trei ierarhi.

Trei ierarhi a fost inchisa, in perioada interbelica, in biserica se slujea doar de doua.

Actuala infatisare a manastirii este rezultatul lucrarilor de restaurare ale arhitectului andre lecomte de nouy. Polieleul şi mărimurile sf.trei ierarhi. Manastirea trei irerarhi din ia i.

Post a Comment for "Manastirea Sf Trei Ierarhi Iasi"