Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Casa De Vanzare Sighisoara

Casa De Vanzare Sighisoara. Imobiliare » case de vanzare. Locuri de joacă pentru cei mici. Camera mare 35mp., camera mica 17,5mp, bucatarie > 17,4mp , wc. Pachetul include urmatoarele servicii, special create pentru a va oferi o sarbatoare de neuitat .sighisoara, citadel sighisoara, seminar sighisoara, conferinta sighisoara, sala de conferinta sighisoara, organizare evenimente, restaurant casa wagner refugiul ideal departe de casa.

Casa wagner asigura servicii complete in urmatoarele domenii: Gasesti pe magazinuldecase.ro case de vanzare in brasov si imprejurimi. Spații verzi și zone de relaxare. Cauta prin miile de anunturi imobiliare postate de particulari, agentii imobiliare si dezvoltatori. Suprafata totala este de 1 ha si 2800 mp.

Vand Casa In Sighisoara Str Podei Nr 5 37 000 Euro Neg Mures Anunturi Gratuite Anunturi Auto Anunturi Imobiliare
Vand Casa In Sighisoara Str Podei Nr 5 37 000 Euro Neg Mures Anunturi Gratuite Anunturi Auto Anunturi Imobiliare Source from : https://woww.ro/imobiliare/case-vile-de-vanzare/vand-casa-in-sighisoara-str-podei-nr-5-37-000-euro-neg_i16143
Pachetul include urmatoarele servicii, special create pentru a va oferi o sarbatoare de neuitat Imobiliare » case de vanzare. Gasesti pe magazinuldecase.ro case de vanzare in brasov si imprejurimi. Casa de vanzare in zona centrala, langa piata agroalimentara, aproape de centru, gara, spital, cetate. Cauta prin miile de anunturi imobiliare postate de particulari, agentii imobiliare si dezvoltatori.

Casă de vânzare în localitatea mihai viteazu, județul mureș.

Cauta prin miile de anunturi imobiliare postate de particulari, agentii imobiliare si dezvoltatori. Gradina mare langa casa, suficient pentru vand casa+ gradina in comuna danes, 8 km de sighisoara, transilvania. 🏡 profita de preturile avantajoase in sighisoara in centru sau spre periferie casa moderna 115 mp la cheie de vanzare in corunca, zona boema. 8 km de sighișoara , casa este izolată exterio. 0 oferta de case vile de vanzare in sighisoara au fost gasite.

Vand casa sighisoara, judetul mures, suprafa totala teren 1.200 mp, cu deschidere la strada de 12 m, posibilitate de constructie noua si/sau. Vand casa cu tot cu teren. Meeting space for any corporate convention. Vezi 90 rezultate pentru case de vanzare sighisoara la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 12.500 eur. Tourists can take advantage of the following amenities:

Anunturi Case De Vanzare Sighisoara Olx Ro
Anunturi Case De Vanzare Sighisoara Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/sighisoara/
Vand casa str.campului,zona ana ipatescu compusa din 4 camere,bucatarie,living,2 bai,pivnita,curte,gradina. 2010, casa 700 mp, curt. Vand casa sighisoara, judetul mures, suprafa totala teren 1.200 mp, cu deschidere la strada de 12 m, posibilitate de constructie noua si/sau. Casa candea sighisoara features and infrastructure. Spații verzi și zone de relaxare.

Vanzari case vile sighisoara oferte de vanzari case vile in sighisoara agentia imobiliara galaxy imob.

Locuri de joacă pentru cei mici. 49 oferte de case de vanzare au fost gasite. Vezi aici 18 imobile de vânzare pentru casa vanzare sighisoara, cu prețuri de la 23.000 €. Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Vand casa str.campului,zona ana ipatescu compusa din 4 camere,bucatarie,living,2 bai,pivnita,curte,gradina.

Casa candea sighisoara features and infrastructure. .sighisoara, citadel sighisoara, seminar sighisoara, conferinta sighisoara, sala de conferinta sighisoara, organizare evenimente, restaurant casa wagner refugiul ideal departe de casa. Casa de vanzare in sighisoara. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Capital Imobiliare Agentie Imobiliara Bucuresti Vanzari Inchirieri Apartamente Case Spatii Comerciale Terenuri
Capital Imobiliare Agentie Imobiliara Bucuresti Vanzari Inchirieri Apartamente Case Spatii Comerciale Terenuri Source from : http://www.imobiliarecapital.ro/vizionare.php?id=171
0% ascendent imobiliare propune spre vanzare in reprezentare exclusiva ma. Cu posibilitatea de mansardare pe intreaga suprafata a casei > aprox. Multiple obiective turistice de interes național și internațional. Vand casa cu tot cu teren. Comision cumparator:2% din valoarea de vanzare.ascendent imobiliarepropune spre vanzare o exclusivitate materi.

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către.

Casa wagner asigura servicii complete in urmatoarele domenii: Vand casa str.campului,zona ana ipatescu compusa din 4 camere,bucatarie,living,2 bai,pivnita,curte,gradina. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Suprafata totala este de 1 ha si 2800 mp. Imobiliare » case de vanzare.

Post a Comment for "Casa De Vanzare Sighisoara"